aktuális

Bővebben arról, mivel is foglalkozunk

2015-08-12

A ferifuvar elsődleges prioritása a költöztetés. Legtöbbet Budapestről foglalkoztatnak bennünket, de vidékről vagy vidékre is sokat költöztetünk. Budapest és vonzáskörzetének nagy része már meglévő ügyfelünk. Megbízhatóságunknak köszönhetően, aki egyszer kipróbálja szolgáltatásainkat, garantáltan minket választ a következő alkalommal is. 

Velünk nincs fél napos egyezkedés, és várakozás. Személyes egyeztetést követően Budapestről indulunk, így Budapesten belüli kiszállásunkra ~45 percet tudunk vállalni. Persze ez függ az aktuális forgalmi viszonyoktól is. Így Ön gyorsan költözhet A-ból B-be.

Sajnos Magyarország, és Budapest utcái néha kihívást jelentenek a lengéscsillapítás technikáknak is. Ezzel számolva sofőrjeink különös körültekintéssel költöztetnek, fuvaroznak Budapest utcáin. Persze ez a precizitás a vidéki területekre is egyaránt igaz. A mi célunk, hogy Ön kényelmesen, gond nélkül költözzön. Az általunk Pakolt bútorokért és csomagolt dobozokért, azoknak tartalmáért felelősséget vállalunk!

Leggyakoribb felkéréseink:

 • Költöztetés Budapesten belül
 • Költöztetés vidéken
 • Irodák költöztetése
 • Közületek költöztetése
 • Komplett Otthon költöztetése
 • Költöztetés cégcsoportnak, cégeknek
 • Egyéb áruszállítás

 

Aki már életében legalább egyszer költözött, tudja, hogy mennyire fontos a helykihasználás. Nézzen körül Galériánkban és győződjön meg róla, hogy a "tetrisz játék" igenis jelen van a költözésnél. Egy kis leleményességgel, amiről elsőre azt hinné, nem fér bele egy kanyarba, kiderül, mégis!

 

Néhány velünk költözött elégedett ügyfelünk válasz-köszönőleveléből idézve pár sort:

 • "... Szeretném megköszönni a segítséget, amelyet a költöztetésemkor nyújtottak. Nem csak a feladatot végezték el kiválóan, de közben jól szórakoztunk. Ha legközelebb költözésre kerül a sor, biztosan megint Önöket választom."

  Kulcsár Sándor, Budapest
 • "... A költözés egy fáradtságos és leterhelő tortúra. Önökkel nem ezt éreztem, pikk-pakk jöttek a megbeszéltek szerint, a csomagolás és pakolás hamar megvolt. A szállítás gond nélkül ment. A kipakolást már kissé fáradtan (részemről), de vidámat végeztük.
  Pozitív irányba változott a költöztetésről alkotott véleményem. Köszönöm!"

  Mészárosné Nagy Erika, Gödöllő
   
 • "... Tisztelt Ferifuvar!
  Ezúton szeretnék köszönetet mondani magam, és kollégáim nevében is. Szinte hihetetlen, hogy irodánk költöztetése során a nem kevés értékes üveg, és egyéb törékeny tárgyaink, bútoraink, és informatikai eszközeink sértetlenül célba értek. Tudjuk, körülményes eset voltunk Önöknek, ennek ellenére tökéletes precizitással, kiválóan oldották meg a feladatot.
  Köszönjük!"

  Gréczi Géza, Budapest
   
 • "... Próbáltam már pár költöztetős céget, voltak rossz tapasztalataim is (sérült bútor, stb.) De Önökben kellemeset csalódtam! Hamar letudtuk a költözést, gond nélkül. Köszönöm!"

  Hurubán Levente, Budapest

Költöztetés a helykihasználás jegyében!

2015-07-08

Megrendelők igényének kielégítésére minden helyet kihasználunk, hogy a  bútorok, dobozok,zsákok és egyéb használati tárgyak elférjenek a platón egy fuvarban. 

A szekrények se maradnak üresen és a fölöttük lévő kevés helyet is kihasználjuk.

A munka gördülékenységének érdekében a mosógép se két emeberes, a plató mérete lehetővé teszi a teherautó kategoriájában ritka,hogy nagyobb lakások költöztetése is mególdható.

Precíz pakolás!

Rutinos rakodás!

 

Tavaszi Zsongás !

2015-07-08

Feleslegessé vált bútorok , lomok, kacatok foglalják a helyet lakásában , pincéjében ?

A megoldás: hívjon minket ! Megoldjuk!

Levesszük a terhet a válláról, forduljon hozzánk  bizalommal!